Actie KINDEREN GRATIS:
Voor Nivon-leden kunnen kinderen t/m 15 jaar gratis overnachten. Voorwaarde is dat ze samen met een betalende volwassene op het terrein verblijven. Per volwassene kunnen maximaal 2 kinderen gratis overnachten en uiteraard moeten volwassene en kinderen Nivon-lid zijn. Kinderen van 0 t/m 5 jaar overnachten altijd gratis.
Als u van deze actie gebruik wilt maken, vermeld dan bij het reserveren de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar afwijkend bij de categorie 0 t/m 5 jaar. Vermeld verder als opmerking bij uw reservering: “Kinderen gratis”.

U kunt direct Online boeken:


Uw reservering wordt zo snel mogelijk door ons bevestigd. Daarbij willen we nog het volgende toelichten:

  • Wij vragen u om een aanbetaling van 15% van de geschatte verblijfskosten. In onze bevestiging ontvangt u hierover nadere informatie. Aan het eind van uw verblijf wordt bij uw vertrek de definitieve nota opgemaakt, waarbij de aanbetaling wordt verrekend.
  • Na reservering bent u verzekerd van een mooie kampeerplaats. Mocht u nog speciale wensen hebben, dan kunt u dit aangeven en proberen wij daar rekening mee te houden.
  • Het is helaas niet mogelijk om vooraf een bepaalde plek te bespreken. Bij aankomst maakt u zelf een keuze uit de dan beschikbare plaatsen.
  • Al onze plaatsen zijn ruim bemeten en doorgaans is er voldoende keuze. Alleen als een aantal kampeerders gezamenlijk komt en bij elkaar wil staan, kan het zijn dat wel vooraf  een aantal plekken wordt vastgelegd. Altijd proberen we In goed overleg te zien wat er kan.

Als u ons nog iets wilt melden in verband met uw reservering, dan kan dat ook via het contact formulier.