Nivon Natuurkampeerterrein:

Wij zijn een natuurkampeerterrein. Om bij ons te kamperen hebt u een natuurkampeerkaart nodig (ook bij ons verkrijgbaar à € 15,95) of u bent lid van het Nivon.

Actie KINDEREN GRATIS:

Voor Nivon-leden kunnen kinderen t/m 15 jaar gratis overnachten. Voorwaarde is dat ze samen met een betalende volwassene op het terrein verblijven. Per volwassene kunnen maximaal 2 kinderen gratis overnachten en uiteraard moeten volwassene en kinderen Nivon-lid zijn. Kinderen van 0 t/m 5 jaar overnachten altijd gratis.
Als u van deze actie gebruik wilt maken, vermeld dan bij het reserveren als opmerking: “Kinderen gratis”.

 

 

Uw reservering wordt zo snel mogelijk door ons bevestigd. Daarbij willen we nog het volgende toelichten:

  • Op de dag van aankomst bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek moet uw plek om 12.00 uur weer vrij zijn. Wilt u graag eerder komen of later vertrekken, geef dit dan aan bij uw reservering of bij de terreinwacht. In overleg is er veel mogelijk.
  • Wij vragen u om een aanbetaling van 15% van de geschatte verblijfskosten. In onze bevestiging ontvangt u hierover nadere informatie. Aan het eind van uw verblijf wordt bij uw vertrek de definitieve nota opgemaakt, waarbij de aanbetaling wordt verrekend.
  • Na reservering bent u verzekerd van een mooie kampeerplaats. Mocht u nog speciale wensen hebben, dan kunt u dit aangeven en proberen wij daar rekening mee te houden.
  • Het is helaas niet mogelijk om vooraf een bepaalde plek te bespreken.

Als u ons nog iets wilt melden in verband met uw reservering, dan kan dat ook via het contact formulier.