Beheer van kampeerterrein Lettelbert

Ons terrein is onderdeel van de vereniging Nivon en wordt beheerd door een enthousiaste groep leden en vrijwilligers.

Allereerst zijn dat onze terreinwachten die u graag van harte welkom heten. Zij verzorgen het inschrijven en afrekenen met onze gasten, geven informatie en doen verder alle dagelijkse werkzaamheden die er op een kampeerterrein zijn. In de vakantieperiodes is er altijd een terreinwacht aanwezig en meestal iedere week een andere. De terreinwacht heeft de beschikking over onze blokhut en kampeert gedurende zijn week zelf ook op het terrein.

Buiten de vakanties is er een beheerder die toezicht houdt en regelmatig op het terrein te vinden is.

Een speciale rol is er voor onze aanmeldingssecretaris. Door het jaar heen beantwoordt die alle vragen die via email of telefoon binnen komen en handelt de reserveringen af.

Verder kennen we een groep werkers die zorgen voor het groenonderhoud, reparaties en kleine en grotere klussen. In het voorjaar zorgen zij dat het terrein er weer picobello bij ligt en er gekampeerd kan worden. In het najaar wordt alles afgesloten en het terrein voorbereid op de winter.

Tenslotte is er een beheercommissie. Deze bestaat momenteel uit 7 vrijwilligers en is verantwoordelijk voor het algehele beheer en het beleid ten aanzien van het kampeerterrein.

Als het u leuk lijkt om ook bij te dragen aan ons kampeerterrein, neem dan gerust contact op.